Termeni şi condiţii
IMPORTANT

Va multumim pentru accesarea site-ului nostru (“Site-ul”). Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii (“Conditiile”) înainte de a folosi Site-ul. Site-ul este operat de L’Oreal Romania SRL sau afiliatii sai (“L’Oreal”). Folosind Site-ul, va dati acordul cu privire la Conditiile în baza carora L’Oreal va confera drept de acces. Din când în când, L’Oreal poate modifica Conditiile. În consecinta, va rugam sa consultati Conditiile la orice accesare sau folosire a Site-ului. În cazul în care, în orice moment, nu doriti sa acceptati Conditiile, acest fapt poate face imposibilia utilizarea de catre dumneavoastra a Site-ului. Periodic, L’Oreal poate desfasura concursuri si promotii prin intermediul Site-ului. În cazul în care este necesar, vor fi postate conditii separate care vor guverna respectivele concursuri si promotii.

FARA ASIGURARI

Desi L’Oreal a depus toate eforturile pentru a asigura exactitatea informatiilor accesate prin intermediul Site-ului, L’Oreal nu garanteaza si nu confera asigurari cu privire la exactitatea, oportunitatea sau integritatea oricarei informatii sau material de pe Site.

LINKURI CATRE SITE

Site-urile sau paginile catre care Site-ul poate trimite au scop pur informativ si nu au fost revizuite de L’Oreal. L’Oreal nu este responsabila pentru continutul site-urilor sau paginilor la care se face trimitere sau care trimit la acest Site, iar L’Oreal nu accepta nici o responsabilitate sau raspundere pentru vreo pierdere sau penalitate de orice tip care ar putea fi suportata ca urmare a oricarei conectari la orice locatie de pe orice site la care se face trimitere.

PROPRIETATE INTELECTUALA

Site-ul, inclusiv (dar fara limitare la) textul, continutul, aplicatiile software, imaginile, muzica, sunetul, grafica, fotografiile, ilustratiile, lucrarile de arta, fotografiile, denumirile, siglele, marcile înregistrate, marcile de servicii si alte materiale (“Continut”), sunt protejate prin drepturi de autor, marci înregistrate si/sau drepturi patentate. Continutul include atât continutul detinut sau controlat de catre L’Oreal, cât si continutul detinut sau controlat de terte parti, fiind acordat L’Oreal pe baza de licenta. Toate articolele individuale, rapoartele si alte elemente care compun Site-ul pot fi lucrari care fac obiectul dreptului de autor. Sunteti de acord sa respectati toate legile aferente referitoare la dreptul de autor si toate notificarile sau restrictiile suplimentare referitoare la dreptul de autor, continute de prezentul Site.

Nu puteti folosi vreo marca înregistrata sau denumire comerciala a L’Oreal fara acordul scris exprimat în prealabil de L’Oreal si recunoasteti ca nu aveti nici un drept de proprietate în legatura cu si pentru oricare dintre aceste denumiri si marci.

Sunteti de acord sa informati în scris L’Oreal imediat ce aveti cunostinta despre orice acces neautorizat la Site sau folosirea neautorizata a Site-ului de catre orice parte sau despre orice reclamatie potrivit careia Site-ul sau orice parte a continutului sau încalca orice drept de autor, marca înregistrata sau alte drepturi ale oricarei parti, conferite prin prevederi contractuale, statutare sau prin legi comune.

LICENTA SI DREPTURI DE DESCARCARE

Nu puteti dobândi nici un drept sau licenta pentru Site si/sau Continut cu exceptia dreptului limitat de folosire a Site-ului, în conformitate cu prezentele Conditii, si de descarcare, în conformitate cu conditiile stabilite în aceasta sectiune. Cu exceptia cazurilor stabilite în prezenta sectiune, nu puteti copia, reproduce, recompila, decompila, dezasambla, realiza activitati de reverse engineering, distribui, publica, afisa, executa, modifica, încarca pentru a crea lucrari derivate din acesta, transmite, sau în orice alt mod exploata orice parte a Site-ului.

L’Oreal permite descarcarea în urmatoarele conditii:

(i) nu executati mai mult de un exemplar tiparit al materialului descarcat si nu executati copii ulterioare ale exemplarului tiparit;

(ii) materialul descarcat si/sau exemplarul tiparit sunt folosite numai în scop personal, necomercial; si

(iii) mentineti pe materialul descarcat si/sau exemplarul tiparit toate notificarile referitoare la dreptul de autor si respectati în continuare conditiile respectivelor formulari si notificari.

În plus, nu puteti oferi spre vânzare sau vinde sau distribui Continutul sau orice parte a sa prin orice mijloc (inclusiv distributie prin televiziune aeriana sau transmisie radio sau distributie printr-o retea de calculatoare). Nu aveti dreptul de a pune la dispozitie orice parte a Site-ului în cadrul unui alt site, indiferent daca acest lucru se executa prin hyperlink prin internet sau în alt mod. Site-ul si informatiile continute de acesta nu pot fi utilizate pentru a realiza o baza de date de orice tip, iar Site-ul nu poate fi stocat (integral sau partial) în baze de date pentru a fi accesat de catre dumneavoastra sau orice terta parte sau pentru a distribui orice site-uri cu baze de date care contin întregul Site sau o parte a sa.

PERMISIUNI

În cazul în care doriti informatii despre modul în care puteti obtine permisiunea L’Oreal pentru a folosi orice Continut sau în cazul în care doriti sa creati un link de la site-ul dumneavoastra catre Site, transmiteti cererea dumneavoastra AICI.

FARA GARANTII

Site-ul si Continutul sunt oferite “ca atare”, excluzând, în cea mai mare masura permisa de legislatia aplicabila, orice garantii de orice tip, exprese sau implicite, inclusiv (dar fara limitare la) excluderea garantiilor referitoare la titlu, vandabilitate, calitate, adaptarea la un anumit scop si neîncalcarea drepturilor private sau ale tertelor parti. De asemenea, L’Oreal nu accepta nici o responsabilitate sau raspundere pentru functiile continute de Site si nu acorda nici o garantie ca Site-ul va functiona fara întrerupere sau fara erori sau ca defectiunile vor fi corectate. Va rugam sa retineti ca anumite jurisdictii nu permit excluderea garantiilor implicite, astfel încât este posibil ca anumite excluderi sau toate excluderile de mai sus sa nu se aplice în cazul dumneavoastra.

L’Oreal nu garanteaza ca Site-ul este compatibil cu computerul dumneavoastra sau ca Site-ul sau serverul sau nu contine erori sau virusi, viermi informatici sau “cai troieni”, iar L’Oreal nu raspunde pentru orice dauna pe care o puteti suferi ca urmare a acestor caracteristici distructive.

L’Oreal nu va fi considerata responsabila pentru Continutul furnizat de terte parti. De asemenea, L’Oreal nu este responsabila pentru siguranta sau disponibilitatea liniilor telefonice si a echipamentului pe care le folositi pentru a accesa Site-ul.

Prezentele Conditii nu va afecteaza drepturile statutare sau drepturile legale ca si client.

LIMITAREA RESPONSABILITATII

Recunoasteti ca utilizati Site-ul, inclusiv Continutul, pe propriul risc. În cazul în care nu sunteti multumiti de Site, de Conditii sau de orice parte sau de întregul Continut, singurul remediu este întreruperea folosirii Site-ului.

Cu exceptia cazurilor de frauda si a ranirii sau decesului provocat prin neglijenta L’Oreal, în nici un caz L’Oreal nu va fi responsabila fata de dumneavoastra sau orice terta parte pentru orice dauna directa, speciala, indirecta, consecutiva sau incidentala, punitiva sau pentru profituri nerealizate, sau orice alte daune de orice tip, bazate sau nu pe garantie, contract, raspundere delictuala (inclusiv neglijenta) sau de alt tip, chiar daca L’Oreal a fost consiliata cu privire la aceasta posibilitate. Este posibil ca legislatia aplicabila sa nu permita limitarea sau excluderea raspunderii pentru daunele indirecte sau incidentale, astfel încât este posibil ca aceasta limitare sau excludere sa nu se aplice în cazul dumneavoastra.

LEGISLATIE SI REGLEMENTARI LOCALE

Site-ul nu este directionat catre nici o persoana din nici o jurisdictie în care, din orice motiv, este interzisa publicarea sau punerea la dispozitie a Site-ului. Cei carora li se aplica aceste interdictii nu pot accesa Site-ul.

L’Oreal nu garanteaza ca Site-ul sau Continutul sunt adecvate utilizarii sau permise de legislatia locala în toate jurisdictiile. Cei care acceseaza Site-ul o fac din propria initiativa si sunt responsabili pentru respectarea legilor sau reglementarilor locale în materie; în cazul în care aveti îndoieli, cereti sfatul unui consilier juridic.

DESPAGUBIRE

Conveniti sa despagubiti, aparati si protejati L’Oreal, angajatii, reprezentantii si agentii sai de si împotriva oricarei pretentii, actiuni, cereri sau alte proceduri înaintate, de catre terte parti, împotriva L’Oreal, a angajatilor, reprezentantilor sau agentilor saiîn masura în care aceste pretentii, procese, actiuni sau alte proceduri derulate împotriva L’Oreal, a angajatilor, reprezentantilor, furnizorilor sau agentilor sai se bazeaza pe sau apar în legatura cu:

(i) folosirea Site-ului de catre dumneavoastra;

(ii) orice încalcare de catre dumneavoastra a Conditiilor;

(iii) o afirmatie ca orice folosire a Site-ului de catre dumneavoastra

(aa) încalca orice drepturi de proprietate intelectuala ale oricarei terte parti sau orice drept de personalitate sau imagine, sau

(bb) este calomniator sau defaimator, sau lezeaza sau provoaca daune oricarei terte parti;

(iv) orice stergere, adaugare, inserare, modificare sau folosire neautorizata a Site-ului de catre dumneavoastra; sau

(v) orice declaratie falsa sau încalcarea declaratiilor sau garantiilor conferite de dumneavoastra, continute în prezentul.

Referirile din aceasta sectiune la Conditiile de utilizare a Site-ului de catre dumneavoastra vor fi considerate ca incluzând orice utilizare de catre o terta parte, în cazul în care respectiva terta parte acceseaza Site-ul de la computerul dumneavoastra.

Acceptati sa platiti catre L’Oreal, angajatii, reprezentantii si agentii sai orice si toate costurile, daunele si cheltuielile (inclusiv taxele legal rezonabile) pronuntate împotriva oricaruia dintre sau suportate de oricare dintre acestia în legatura cu sau în urma oricarei pretentii formulate de terte parti, procese, actiuni sau proceduri care sunt aferente oricarei pretentii formulate de orice terta parte.

REZILIERE

Dumneavoastra sau L’Oreal puteti rezilia prezentele conditii cu sau fara motiv, în orice moment. În cazul în care L’Oreal reziliaza aceste conditii, L’Oreal va va informa prin email, la adresa pe care ne-ati furnizat-o la înregistrare, considerându-se ca ati primit notificarea în termen de o ora de la transmiterea sa. Rezilierea va produce efecte în acel moment. Veti fi responsabil pentru notificarea oricarei modificari a adresei dumneavoastra de e-mail. Puteti executa rezilierea trimitând un e-mail AICI. În urma rezilierii, veti distruge Continutul, precum si copiile acestuia, obtinute din Site.

MODIFICAREA SITE-ULUI

Acceptati dreptul L’Oreal de a schimba continutul sau caracteristicile tehnice ale oricarui aspect al Site-ului, în orice moment, dupa bunul sau plac. De asemenea, acceptati ca aceste modificari pot duce la imposibilitatea dumneavoastra de a accesa Site-ul.

CLAUZA DE RENUNTARE

Nicio renuntare a L’Oreal la vreo încalcare a oricarei obligatii care deriva din prezentele Conditii nu va reprezenta o renuntare la orice alta încalcare, iar neexercitarea sau exercitarea partiala de catre L’Oreal a oricarui drept de remediere nu va reprezenta o renuntare la dreptul ulterior de a exercita respectivul sau un alt drept de remediu.
x

Câştigători


Nume
Localitate
BUTMAN DOINA ANA
BUCURESTI
GHITA SIMONA DANIELA
CONTESTI
TROFIN ANA MARIA
BACAU
POPA FLORINA GEORGIANA
TARGOVISTE
CORAU DIANA ELENA
TARGU MURES
SULU MARIA ROXANA
BUCURESTI
OLTEANU LAURA ANDREEA
PIATRA NEAMT
SORECAU CAMELIA
BISTRITA