Politica de confidenţialitate
Accesul la prezentul site precum si folosirea lui sunt permise numai in concordanta cu termenii si conditiile site-ului si cu legea 667/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si liberă circulaţie a acestor date. Acest site este conceput in limba romana, pentru persoanele cu resedinta in Romania. La accesarea site-ului sunteti de acord ca la toate aspectele aparute din sau legate de utilizarea si continutul acestui site sa se aplice legislatia din Romania.
Acest site a fost dezvoltat pentru societatea L'Oréal (reprezentata in Romania prin SC L'Oreal Romania SRL, C Floreasca 169A, corp A, et.6, CIF: RO9638038, J40/ 6064/1997). Acest site este deţinut şi operat de L’Oreal Romania SRL sau afiliatii sai (“L’Oreal”). L’Oreal respectă intimitatea fiecărui individ care ne vizitează site-ul. Prezenta declaraţie descrie informaţiile pe care vi le putem solicita şi modalităţile în care putem folosi aceste informaţii. De asemenea, vă prezintă modul în care puteţi verifica dacă informaţiile despre dumneavoastră pe care le deţinem sunt corecte şi despre modul în care ne puteţi comunica dorinţa dumneavoastră de a şterge aceste informaţii din fişierele noastre.

1 – Informaţii despre dumneavoastră Când vizitaţi anumite zone ale site-ului nostru, vă vom solicita să ne furnizaţi informaţii despre dumneavoastră. Dorim să vă cunoaştem numele, adresa, numărul de telefon şi adresa de e-mail. Nu vom colecta nici o informaţie despre dumneavoastră fără acordul dumneavoastră. În cazurile în care vă solicităm informaţii despre dumneavoastră în legătură cu anumite promoţii (de exemplu, în cazul în care vă oferim şansa de a câştiga premii sau mostre gratuite ale produselor), nefurnizarea acestor informaţii ar putea face imposibilă participarea dumneavoastră la aceste promoţii. Compania L'Oreal Romania este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, avand numarul de notificare 331. Conform prevederilor legislaţiei din România, utilizatorul este informat că dispune de dreptul de informare, dreptul de a accesa şi/sau rectifica datele cu caracter personal ce îi sunt procesate, dreptul de a se opune în orice moment la prelucrarea datelor cu caracter personal, în baza unor motive justificate şi temeinice, conform prevederilor legale relevante, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justiţiei. Pentru a-şi exercita acest drept, Utilizatorul trebuie să trimită o scrisoare la următoarea adresă: L’Oréal - Calea Floreasca 169A, corp A, et. 6, sect. 1, Bucureşti.

2 – Cum folosim noi aceste informaţii Este posibil ca, din când în când, să folosim informaţiile pe care ni le furnizaţi în scop de marketing (de exemplu, pentru a dezvolta sau promova produse şi servicii complementare) şi să comunicăm informaţiile pe care ni le-aţi furnizat altor companii atent selectate. Informaţiile şi reacţiile pe care le primim de la vizitatorii site-ului nostru şi de la utilizatorii serviciilor noastre ne permit dezvoltarea continuă a produselor şi serviciilor noastre, la care vă putem face astfel părtaşi. Nu vom dezvălui informaţii despre dumneavoastră sau orice terţă parte fără permisiunea dumneavoastră, în alte cazuri decât cele stabilite prin lege sau menţionate în prezenta declaraţie de confidenţialitate.

3 - Securitate L’Oreal va lua toate măsurile de precauţie rezonabile pentru a împiedica pierderea, folosirea incorectă sau modificarea informaţiilor pe care ni le furnizaţi. Persoanele împuternicite sau contractanţii L’Oreal care au acces la informaţiile pe care ni le-aţi furnizat în cursul prestării serviciilor către L’Oreal sunt obligaţi să păstreze confidenţialitatea respectivelor informaţii şi nu li se permite folosirea acestora în alt scop decât pentru îndeplinirea serviciilor prestate pentru L’Oreal. În cazul în care ne-aţi oferit informaţii despre dumneavoastră şi doriţi copii ale respectivelor informaţii, sau în cazul în care doriţi să corectăm orice inexactitate în respectivele informaţii, sau în cazul în care doriţi ca informaţiile să fie şterse din înregistrările noastre, vă rugăm să ne trimiteţi o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa L'Oréal Romania SRL, Bd-ul. Ficusului, nr. 40, Bucuresti, Romania, in atentia departamentului de relatii cu clientii. Vom depune toate eforturile rezonabile pentru a furniza, corecta sau şterge informaţiile despre dumneavoastră din fişierele noastre.
x

Câştigători


Nume
Localitate
BUTMAN DOINA ANA
BUCURESTI
GHITA SIMONA DANIELA
CONTESTI
TROFIN ANA MARIA
BACAU
POPA FLORINA GEORGIANA
TARGOVISTE
CORAU DIANA ELENA
TARGU MURES
SULU MARIA ROXANA
BUCURESTI
OLTEANU LAURA ANDREEA
PIATRA NEAMT
SORECAU CAMELIA
BISTRITA